Читај » МАКЕДОНИЈА » Да му помогнеме на малиот Трајче Николов

Да му помогнеме на малиот Трајче Николов

На малиот Трајче Николов, кој боледува од мускулна дистрофија, му е потребна наша помош. За да се сторира болеста потребна е транспалнтација на коскена срцевина во Турција, но сумата која е потребна е преголема за семејството.

Семејството Николови кое живее и работи во Германија, по потекло од Струмица, се обраќаат до сите хумани луѓе во Македонија за помош на нивниот син Трајче.

Да помогнеме !!!
Телефон за донации: 070 143-144 Телеком
Телефон за донации: 143-474 ВИП/ОНЕ

Коментари

коментари