четврток, 21 ноември, 2019
Читај » ЗАБАВА » Жените потврдија која должина на пенисот е идеална

Жените потврдија која должина на пенисот е идеална

Големината на пенисот отсекогаш предизвикува голема полемика, а на оваа тема сме слушнале огромен број на различни мислења, дебати и истражувања.

Според најновото истражување кое доаѓа од САД, на жени од 18 до 65 години во 3Д приказ им биле прикажувани пениси со различна должина и дебелина од 10 до 21,5 сантиметри, при што испитаничките донеле одлука.

Идеална големина на пенисот е 16 сантиметри, барем така одлучиле најголемиот број од жените. Оваа големина би можело да ги задоволи потребите на речиси секоја жена.

Дали и вие се согласувате со бројките од ова истражување?

Коментари

коментари