Читај » ЗАБАВА » ВИДЕО: Водителката заборави што носи, камерите ја „фатија“ на дело

ВИДЕО: Водителката заборави што носи, камерите ја „фатија“ на дело

Хит на социјалните мрежи е американската новинарка, која во емисија за економски информации и анализи „Блумберг“ подзаборави што носи и ги прекрси нозете, во момент кога камерите беа свртени кон неа.

При разговор за банкротот на американските авиокомпании и сериозноста на разговорот, новинарката се опушти и ги прекрсти своите долги нозе во моменти кога камерата снимаше кон неа.

На социјалните мрежи веќе се шегуваат како овој момент многу потсеќа на сцена од филмот „Основен инстикт“ со Шерон Стоун, сцена која ретко кој ја заборава.

Коментари

коментари