ВИДЕО: Македонски камионџија се справува со германска полиција: Имаш лоши гуми, одговорот на Македонецот..

Македонците се на сите страни од светот, барајќи подобра иднина за себе и својата фамилија, а еден од оние што бараат подобро утро е господинот на следното видео.

Германската полиција го запрела возачот на камион, кој бил Македонец и на кого му објаснуваат дека има проблем со гумите. Сепак, германскиот јазик и очигледно не му оди во прилог на Македонецот.

Тој на кратко само истекнува дека не е проблем, а брзо потоа на македонски му бара број, по што ветува дека ќе му се јави од Македонија.

Како и да е, на крајот најважно е што Македонецот не доби казна, а сето ова било снимено за емисија на германската национална телевизија.

LKW fällt mehrfach schlecht auf

Ein Riss im Reifen und Unstimmigkeiten auf der Fahrerkarte, hier muss selbst der Polizist ein wenig schmunzeln

Posted by kabel eins on недела, 11 Февруари 2018

Коментари

коментари

error: Content is protected !!