недела, 8 декември, 2019
Читај » МАКЕДОНИЈА » ФОТО: МВР доби 16 нови возила

ФОТО: МВР доби 16 нови возила

Македонската полиција односно Одделот за гранични работи и миграција денес е побогат за нови 16 возила „Дачија-Дастер“, по донацијата од страна на Германското сојузно министерство за внатрешни работи.

Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски соопшти дека со сопствени средства целосно или делумно веќе се обновени и неколку полициски објекти.

Денеска македонската полиција односно Одделот за гранични работи и миграција, благодарение на донацијата на Германското …

Posted by Oliver Spasovski on Понеделник, 12 Февруари 2018

Коментари

коментари