вторник, 25 февруари, 2020
Читај » ЗАБАВА » Жените прават една голема грешка после секс

Жените прават една голема грешка после секс

После секс, жените често прават грешка, која според дел од аналитичарите може да биде многу опасна, па истите препорачуваат во иднина женскиот пол после сексуален однос да внимава на неколку работи.

По сексот, за жените најубаво е целосно да го испразнат мочниот меур, но покрај тоа, потребно е да се избришаат со мек и сув пешкир, како би се спречил развој на бактерии и настанување на инфекции.

Доколку дополнително жената сака да се чувствува свежо, потребно е да се измие со млака вода и сапун, а доколку сака да и угоди на својата вагина, подобро е да спиете без долна облека, како женскиот полов орган би можел да дише.

Коментари

коментари