среда, 6 декември, 2023

ВИДЕО: УМС на ВМРО-ДПМНЕ Австралија со реакција до СДСМ и Зоран Заев

Унија на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ од Австралија упати реакција до власта во нашата држава, односно до партијата СДСМ и нејзиниот претседател Зоран Заев.

Овој собир започнува со влегување на македонската фаланга, а веднаш потоа и слушање на химната на Република Македонија. На собирот се обрати претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Австралија, Саше Наумовски.

Во продолежние погледнете го целиот прилог од состанокот.


Коментари

коментари