среда, 6 декември, 2023

ВИДЕО: Среде емисија загуби облог, поради што се соблече гола

Поранешната порно ѕвезда, Елена Беркова во ток-шоу емисија, при разговор со водителот за различни секс пози, загуби облог, поради што беше приморана да ги покаже градите.

Во разговор за омилени секс пози, двајцата дојдоа до разговор и за историја, при што водителот, популарниот „чичко Вита“ погоди која година е основана Шведска, а воедно го погоди и точниот број на циникот во Периодниот систем.

Поради неговото знаење, доби и „награда“ од порно ѕвездата која без многу срам да праша: „Сакаш да ги ти покажам моите гради“? и во истиот момент го стори тоа.


Коментари

коментари