четврток, 12 декември, 2019
Читај » ЗАБАВА » ФОТО: Флешмоб – „Во метро без панталони“

ФОТО: Флешмоб – „Во метро без панталони“

На седми јануари во повеќе стотина градови во светот беше одржана меѓународната флешмоб акција „Во метро без панталони“. Акцијата беше одржана по 16-ти пат во повеќе различни држави и градови ширум светот.

Погледнете дел од атмосферата.

Коментари

коментари